ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ…. Ανατροπή για Ε: Τι συμβαίνει με Ιβάν – Λαζόπουλο

Τι συμβαίνει με Ιβάν-Λαζόπουλο; Ποιος θα είναι στο… τιμόνι του νέου Ε, το οποίο πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη και αναμένεται ν’ ...

A+ A-

Τι συμβαίνει με Ιβάν-Λαζόπουλο;
Ποιος θα είναι στο… τιμόνι του νέου Ε, το οποίο πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη και αναμένεται ν’ αλλάξει τελείως μορφή από τις αρχές του επόμενου χρόνου;
Πάντως, όχι ο Λάκης Λαζόπουλος. Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν φαίνεται να έχουν οι πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τις οποίες ο Λάκης αναλαμβάνει επιτελικό ρόλο στον σταθμό, που θα γίνει αμιγώς ενημερωτικός.
Καλλιτεχνικά σχέδια
Κατά πληροφορίες μας, ο ηθοποιός ουδέποτε συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ όσα ακούγονται σχετικά με ταξίδι του επιχειρηματία στην Πάρο, προκειμένου να δώσει τα χέρια με τον Λαζόπουλο και να αποσπάσει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας, αγγίζουν τη σφαίρα της φαντασίας.
Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα στη Νάξο αυτήκοοι μάρτυρες επιβεβαίωσαν όσα δημοσιεύουμε σήμερα, αφού άκουσαν τον ίδιο τον Λάκη να λέει στα μέλη συντροφιάς που συνέτρωγε σε ταβέρνα του νησιού ότι όλα αυτά που γράφονται τις τελευταίες ημέρες περί συμφωνίας με το Ε είναι «τηλε-φαντασιώσεις και υποκινούμενη δημοσιογραφία».
Οσο για το πού βρίσκεται η αλήθεια; Στην Πάρο! Εκεί όπου συνεχίζει πλέον τις διακοπές του ο Λαζόπουλος, οργανώνοντας τα νέα καλλιτεχνικά σχέδιά του. Μάλιστα, «μαγειρεύει» μια επιθεώρηση με τίτλο «Μέσα στο δωμάτιο», στην οποία θα πρωταγωνιστεί και η Σοφία Φιλιππίδου.
Τηλεοπτικά, ο Λάκης δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με κανένα κανάλι πλην του ΑΝΤ1 -όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο φύλλο μας-, στον οποίο έχει δώσει προτεραιότητα.
Μάλιστα, οι συζητήσεις που έχει κάνει με τον Γιάννη Λάτσιο και τους υπευθύνους του καναλιού βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Κάποιοι μιλούν ακόμη και για… μια ανάσα από τις τελικές υπογραφές μεταξύ των δυο πλευρών.
Ανακοινώσεις θα υπάρξουν, σαφώς, με την επιστροφή του Λάκη στην Αθήνα, όταν θα έχει πλέον ολοκληρώσει τα σχέδιά του, θεατρικά και τηλεοπτικά, για τη νέα σεζόν.

Δείτε επίσης

Media 8318933651648226149

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item