Αδερφοκτονία στα Τρίκαλα: Μαρτυρία - ΣΟΚ της σύζυγος του θύτη - Πως έγινε το κακό και γιατί... (φωτό-βίντεο)

Σήμερα στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων δύο αδέρφια... που είχαν χρόνια προβλήματα με κτηματικές διαφορές, έφτασαν σήμερα σε έναν ακόμη καυγά (απ...

A+ A-

Σήμερα στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων δύο αδέρφια...
που είχαν χρόνια προβλήματα με κτηματικές διαφορές, έφτασαν σήμερα σε έναν ακόμη καυγά (από τους πολλούς), μαζί με τις συζύγους τους στο πατρικό τους σπίτι, όπου διέμενε η κατάκοιτη μητέρας τους και ο 66χρονος θήτης αδερφός Κώστας Μπαλντούνας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο αναλυτικό επιτόπιο ρεπορτάζ του trikalaola.gr, ο θήτης Κώστας Μπαλντούνας, είχε κάνει εξώδικο για τις κτηματικές διαφορές στον αδερφό του (θύμα) Βάϊο και σήμερα το πρωί του παραδόθηκε. Εξοργισμένο όπως φαίνεται το θύμα, Βάϊος Μπαλντούνας, μαζί με τη σύζυγό του, πήγαν έξω από το πατρικό σπίτι, παίρνοντας μαζί τους δικούλια.

Για λίγα λεπτά καυγάδιζαν μπροστά στην εξώπορτα, χωρίς να έχουν άμεση επαφή. Μετά το θύμα αποκρίνονταν από την εξώπορτα για να πάνε δίπλα στο σπίτι τους όπου διέμεναν. Μεταξύ τους μάλιστα μάλωσαν για το αν έπρεπε να φύγουν ή όχι.

Ο θήτης όμως άρπαξε το δίκαννο (πλαγιόκανο) κυνηγετικός όπλο και ενώ είπε στη σύζυγό του πως θα πυροβολήσει στον αέρα, αυτός κατάφερε με δύο πυροβολισμούς να τραυματίσει σοβαρά τον αδερφό του και ελαφρά τη νύφη του. Η απόσταση ήταν στα 7 μέτρα, που σημειωτέο τα σκάγια δεν είχαν ανοίξει πολύ.

Το τραυματισμένο ζευγάρι πήγε περπατώντας μέχρι το σπίτι τους που είναι δίπλα σε απόσταση 20 μέτρων και το θύμα δεν άντεξε, κατέρρευσε, αφού έχασε πολύ αίμα γρήγορα. Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο δεν πλησίασε κανείς γιατί φοβόντουσαν.

Αμέσως έφτασαν και οι άντρες της Αστυνομίας, όπου συνέλαβαν τον αδελφοκτόνο, χωρίς αντίσταση. Μετά από μία ώρα περίπου το θύμα κατέληξε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα η σύζυγός του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που αναφέρουν στο trikalaola.gr κάτοικοι του χωριού, οι καυγάδες των δύο αδερφών ήταν συχνοί, εδώ και δέκα χρόνια κάθε φορά που ερχόταν στα Τρίκαλα, αφού διέμεναν στην Αθήνα.

Ο θήτης μαζί με τη γυναίκα του συντηρούσαν την κατάκοιτη μητέρα τους, ενώ ο πατέρας που είχε πεθάνει πριν λίγα χρόνια είχε κάνει τη διαθήκη του, αλλά σύμφωνα με τη σύζυγό του θήτη, ο Βάϊος Μπαλνούνας διεκδικούσε πατρική περιουσία, χωρίς να έχει δικαίωμα. Ο πατέρας τους είχε αφήσει δωρεά στο δήμο Τρικκαίων μία αποθήκη.

Ο θήτης έλεγε συχνά σε γνωστούς και συγχωριανούς, ακόμη και στον Πρόεδρο του χωριού, ότι θα φτάσει να κάνει φόνο για τα χρόνια προβλήματα με τον αδερφό του. Και να που ήρθε η στιγμή που το έπραξε…

Επίσης, ο θήτης πυροβολούσε πολλές φορές στον αέρα για εκφοβισμό γενικά και μάλιστα είχε προμηθευτεί μεγάλες κλειδαριές ασφαλείας. Οι αστυνομικοί εκτός από το δίκαννο κυνηγετικό όπλο, κατέσχεσαν και ένα αεροβόλο.

Δείτε όμως τι εξιστορεί στην κάμερα του trikalaola.gr η σύζυγός του θήτη Κώστα Μπαλντούνα, χωρίς να φανεί το πρόσωπό της κατόπιν  επιθυμίας της.

Από την άλλη πλευρά δεν μπορέσαμε να έχουμε δήλωση, αφού η σύζυγος του θύματος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Πηγή

Δείτε επίσης

Ελλάδα 7940560540668996294

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item