Μωρό αγκαλιάζει το δίδυμο ετοιμοθάνατο αδερφάκι του και η φωτογραφία ραγίζει καρδιές

Αυτή η φωτογραφία ενός μωρού που αγκαλιάζει τον άρρωστο δίδυμο αδελφό του που βρίσκεται στη θερμοκοιτίδα, μόλις μια ημέρα πριν από την...

A+ A-

Αυτή η φωτογραφία ενός μωρού που αγκαλιάζει τον άρρωστο δίδυμο αδελφό του που βρίσκεται στη θερμοκοιτίδα, μόλις μια ημέρα πριν από την κρίσιμη χειρουργική του επέμβαση, έχει γίνει viral.
Τα δίδυμα αδέλφια, ο Hawk και ο Mason Buchmeyer, γεννήθηκαν πρόωρα στις 18 Αυγούστου του 2016 στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Φλόριντα, και ο ερχομός τους στη ζωή έκανε χαρούμενους τους γονείς τους, τον Tommy και τη Brandy.
Credit: Facebook | Brandy N Guettler
Αμέσως μετά τη γέννα, ο Hawk διαγνώστηκε με συγγενή διαφραγματοκήλη (CDH), μια σπάνια κατάσταση όπου το διάφραγμα δεν αναπτύσσεται πλήρως, επηρεάζοντας την ανάπτυξη των πνευμόνων του. Έτσι, ο Hawk έπρεπε να υποβληθεί σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση στις 30 Αυγούστου του 2016.
 
Credit: Facebook | Mason & Hawk
Αλλά μόλις μια μέρα πριν τη χειρουργική επέμβαση του Hawk, οι γονείς και οι νοσηλευτές παρατήρησαν ότι ο Mason συμπεριφερόταν λίγο «παράξενα». Έτσι, μία από τις νοσοκόμες αποφάσισε να βάλει τον Mason δίπλα στον Hawk.
Τη στιγμή που τα δίδυμα αδέλφια ήρθαν πιο κοντά, ο Mason έβαλε το χέρι του γύρω από τον Hawk σαν να ήθελε να του πει το τελευταίο αντίο.
Credit: Facebook | Mason & Hawk
“Όταν τον βάλαμε εκεί και ένιωσε τον Hawk, άπλωσε το χέρι του και μόλις τον άγγιξε, χαμογέλασε. Οι δυο τους ήξεραν ότι ήταν εκεί ο ένας για τον άλλο,” δήλωσε η Brandy στο CBS12 .
Στις 2 Σεπτεμβρίου, ο Tommy και η Brandy δημοσίευσαν αυτή τη συγκινητική στιγμή στη σελίδα “Mason & Hawk” στο Facebook που είχαν δημιουργήσει για να ενημερώνουν την οικογένεια και τους φίλους τους για την πρόοδο των διδύμων.
Η ανάρτηση έχει ως εξής: “Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε 11 ημέρες μετά τη γέννησή τους, είναι η πρώτη φορά που αγκαλιάζονται και μόλις ο Mason ένιωσε τον Hawk, χαμογέλασε.”
Credit: Facebook | Mason & Hawk
Η εκπληκτική χειρονομία του Mason συγκίνησε τους πάντες, αλλά αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που ο Mason μπορούσε να αγκαλιάσει το δίδυμο αδελφό του Hawk.
Δυστυχώς, στις 7 Σεπτεμβρίου, μόλις έξι ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση, ο γενναίος άγγελός τους έφυγε από τη ζωή.
Credit: Facebook | Mason & Hawk
“Είμαστε απαρηγόρητοι, αφού ο γλυκός μας άγγελος έφυγε για να βρει τον Ιησού. Έφυγε ήρεμος και ξέρουμε ότι δεν υποφέρει πια,”έγραψαν οι γονείς του.
Ένα χρόνο αργότερα, στις 19 Αυγούστου του 2017, οι γονείς δημοσίευσαν μια νέα φωτογραφία για την ημέρα των γενεθλίων των αγοριών τους.
Credit: Facebook | Mason & Hawk
“Για κάποιον άγνωστο λόγο ο Θεός θεώρησε ότι χρειαζόταν τον Hawk περισσότερο από εμάς. Πάντα μου έλεγαν να μην αμφισβητώ το θέλημα του Θεού. Κάποιες οικογένειες ζουν χειρότερες καταστάσεις από εμάς, άλλες δεν καταφέρνουν να έχουν ούτε ένα παιδάκι. Είμαι ευγνώμων για τη μικρή μας ευλογία και για τη χαρά και τη δύναμη που δίνει σε όλους μας,” έγραψαν οι γονείς.

Δείτε επίσης

Περίεργα 646867914271300695

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item