Άγρια δολοφονία έφηβης από τη βιολογική της μητέρα

Άφησε τους γονείς που την υιοθέτησαν και πήγε να ζήσει με τη βιολογική μητέρα της η νεαρή με αυτισμό, όμως αποδείχθηκε μοιραίο για τη ...

A+ A-

Άφησε τους γονείς που την υιοθέτησαν και πήγε να ζήσει με τη βιολογική μητέρα της η νεαρή με αυτισμό, όμως αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή της.
Η Savannah Leckie, 16 ετών, μετακόμισε με τη μητέρα της, Rebecca Ruud, 39 ετών, το περασμένο έτος, όταν οι θετοί γονείς της πήραν διαζύγιο. Το κορίτσι θεωρείτο εξαφανισμένο, μέχρι που τα οστά της εντοπίστηκαν σε ένα λάκκο σε ένα αγρόκτημα του Μιζούρι.
Η μητέρα ανέφερε πυρκαγιά στην ιδιοκτησία της στις 18 Ιουλίου σε ένα μικρό χωριό κοντά στα νότια σύνορα του Μιζούρι με το Αρκάνσας και ανέφερε πως είχε προσπαθήσει να σώσει την κόρη της, αλλά δεν την έβρισκε.
Δύο μέρες μετά δήλωσε την εξαφάνισή της και είπε πως μάλλον έφυγε από το σπίτι επειδή είχε άθελά της προκαλέσει την πυρκαγιά.
Ο πρώην φίλος της Ruud, Buddy Smart, είχε καταθέσει στους ανακριτές ότι είχε δει την κακοποίηση που δεχόταν το έφηβο κορίτσι και είχε επίσης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, κάτι που έκανε τις Αρχές να ψάχνουν πολύ την υπόθεση.
Οι εγκληματολογικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν πως τα λείψανα που βρέθηκαν ανήκαν στη Savannah Leckie.
Οι αξιωματικοί βρήκαν επίσης ένα μύλο κρέατος, μαχαίρια και 26 μπουκάλια αλυσίβας, τα οποία μπορούν να επιταχύνουν την αποσύνθεση της ανθρώπινης σάρκας.
Η μητέρα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της, την κακοποίησή της και την παραποίηση στοιχείων για να κρύψει το έγκλημά της όπως δήλωσε ο Εισαγγελέας John Garrabrant.

Δείτε επίσης

Κόσμος 4463388371492887886

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item