ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Η ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΕΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ!!! BINTEO!!!

Νεαρή γυναίκα επισκέφτηκε ζωολογικό πάρκο και έμεινε έκπληκτη όταν ουρακοτάγκος έδειξε τόσο ενδιαφέρον για τα εγκαύματά της. Δείτε σ...

A+ A-

Νεαρή γυναίκα επισκέφτηκε ζωολογικό πάρκο και έμεινε έκπληκτη όταν ουρακοτάγκος έδειξε τόσο ενδιαφέρον για τα εγκαύματά της. Δείτε στο βίντεο την γλυκιά αντίδρασή του.

Στο ζωολογικό πάρκο της Ιντιάνα, όταν ο Jason Costello και η σύζυγός του Darci Miller επισκέφτηκαν τους ουρακοτάγκους, ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι απρόσμενο. Η Darci λόγω ενός ατυχήματος, φέρει εγκαύματα στο δεξί μέρος του σώματός της. Από τον Rocky τον ουρακοτάγκο αυτό, δεν πέρασε απαρατήρητο…Ο Rocky φαίνεται στο βίντεο περίεργος να δει τι κρύβεται κάτω από τις γάζες και τα τραυμαπλαστ. Στην αρχή, χρησιμοποιεί τα άκρα του για να της κάνει σήμα ότι θέλει να δει τα εγκαύματά της και ύστερα την κοιτά με τρυφερότητα, προσπαθώντας να της δείξει την ευαισθησία του για αυτά.Ουρακοτάγκος ονομάζεται το μόνο μέλος του γένους των μεγάλων πιθήκων που ζει σήμερα στην Ασία. Αποτελεί ένα από τα πιο ευφυή πρωτεύοντα και είναι ικανό στην χρήση περίπλοκων εργαλείων. Η λέξη «ουρακοτάγκος» προέρχεται από τις λέξεις «orang» (άνθρωπος) και «(h)utan», δηλαδή, «ο άνθρωπος των δασών».Δείτε την συγκινητική αντίδρασή του στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

πηγη

Δείτε επίσης

Περίεργα 9053201186782347006

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item