Σεισμός Ιταλία: Απεγκλώβισαν τρία αδελφάκια ύστερα από 17 ώρες στα χαλάσματα!

Οι διασώστες έβγαλαν ζωντανό όχι μόνο το 7 μηνών μωρό, αλλά και τα αδελφάκια του ηλικίας 6 και δέκα ετών. Από τη νύχτα στα ιταλικά αλλά ...

A+ A-

Οι διασώστες έβγαλαν ζωντανό όχι μόνο το 7 μηνών μωρό, αλλά και τα αδελφάκια του ηλικίας 6 και δέκα ετών.

Από τη νύχτα στα ιταλικά αλλά και στα διεθνή ΜΜΕ ένα βίντεο προβάλλεται συνεχώς: Η διάσωση από τα χαλάσματα ενός μωρού επτά μηνών. Και τώρα έρχονται να προστεθούν οι εικόνες και τα βίντεο από τον απεγκλωβισμό των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας, τα οποία βγήκαν ζωντανά από τα ερείπια ύστερα από 17 ώρες.

Ο απεγκλωβισμός του μωρού

Στο βίντεο με το μωρό, φαίνονται οι πυροσβέστες με προσεκτικές κινήσεις να ψάχνουν στα συντρίμμια, ώσπου ξαφνικά ακούγεται το κλάμα του μωρού όταν ο άνδρας το τραβάει σιγά σιγά έξω από τα ερείπια.

Με τους διασώστες να φωνάζουν «μπράβο» και όσους είναι εκεί να χειροκροτούν, ο άντρας βγάζει έξω το μωρό,  το οποίο αν και κλαίει φαίνεται καλά στην υγεία του.Ένα μικρό «θαύμα» στα ερείπια
Λίγο πριν τη 1 οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από τα ερείπια κτηρίου στην Ίσκια τον μικρό Ματίας που σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης είναι πέντε ετών.

Επί 15 ώρες οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τον χρόνο για να απεγκλωβίσουν τα δύο αδερφάκια.
Λίγο αργότερα, διέσωσαν και τον 11χρονο Τσίρο. Οι διασώστες μιλούσαν στο παιδί καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης και του έδιναν νερό, εμψυχώνοντάς το ότι σύντομα θα τελείωνε η περιπέτειά του.

Δείτε επίσης

Κόσμος 6578953878880288328

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item