Μας δουλεύουν ψιλό γαζί! Δε θα πιστέψετε τι έκαναν Σκλαβενίτης και Βασιλόπουλος την ημέρα του 15Αυγουστου...

Κάποτε ανήμερα της Παναγίας δεν άνοιγαν ούτε τα περίπτερα... Φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια όλα έχουν αλλάξει, ήθη και έθιμα του τόπου...

A+ A-

Κάποτε ανήμερα της Παναγίας δεν άνοιγαν ούτε τα περίπτερα...
Φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια όλα έχουν αλλάξει, ήθη και έθιμα του τόπου τείνουν να ξεχαστούν και το χρήμα πλέον είναι ο απόλυτος βασιλιάς της ζωής μας.

Χαρακτηριστικό φαινόμενο η ελληνική επιχείρηση Σκλαβενίτης, η οποία διαφημίζει όπως μπορεί (μέσω non paper κλπ) το γεγονός ότι δεν ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας την Κυριακή και τις αργίες.

Κι όμως, το 24ωρο εντόπισε τον Σκλαβενίτη στην Πάρο, να λειτουργεί “κανονικά και με το νόμο” ανήμερα της Παναγίας!

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το ΑΒ Βασιλόπουλος.

Το γεγονός όμως ότι το σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στη Νάουσα της Πάρου λειτουργεί, μας έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς όπως προαναφέρθηκε, τους τελευταίους μήνες βομβαρδιζόμαστε στο διαδίκτυο από δημοσιεύματα περί του αντιθέτου!

Για να κάνουμε το “συνήγορο του διαβόλου” βέβαια, θα πει κάποιος, να είναι franchise το κατάστημα της Πάρου!

Και ευλόγως θα αναρωτηθούμε, δηλαδή, επειδή η εταιρία Σκλαβενίτης δημιούργησε μια νέα εταιρία (θα αναφερθούμε εκτενώς με νέο ρεπορτάζ σε αυτό το γεγονός γιατί έχει μεγάλο ενδιαφέρον) για τα franchise καταστήματα της Επικράτειας, αυτό σημαίνει ότι τα εν λόγω καταστήματα είναι αυτόνομα και δεν οφείλουν να τηρούν τη γραμμή της “μαμάς” Εταιρίας – Brand ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ;

Ή όπου μας βολεύει θα εμφανίζονται ως αλυσίδα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και όπου δε μας βολεύει ως αυτόνομα καταστήματα;

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης

Ελλάδα 426390565022295314

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item