Μετά από πόσο καιρό σχέσης παντρεύονται συνήθως τα ζευγάρια;

Η ιστοσελίδα Bridebook.co.uk η οποία δραστηριοποιείται στην οργάνωση γάμων πραγματοποίησε πρόσφατα μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα προκειμέ...

A+ A-

Η ιστοσελίδα Bridebook.co.uk η οποία δραστηριοποιείται στην οργάνωση γάμων πραγματοποίησε πρόσφατα μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα προκειμένου να βγουν κάποια συμπεράσματα για τη μέση διάρκεια της σχέσης που τελικά ολοκληρώνεται με γάμο. Πόσο καιρό βγαίνει ένα ζευγάρι μέχρι να φορέσει στέφανα;
Το δείγμα ήταν 4.000 φρεσκοπαντρεμένα ζευγάρια και η απάντηση που προέκυψε ήταν πως κατά μέσο όρο οι άνθρωποι πλέον παντρεύονται μετά από 4.9 χρόνια σχέσης.

Πιο συγκεκριμένα το μέσο ζευγάρι βγαίνει ραντεβού για περίπου 17 μήνες πριν συγκατοικήσει, μένει μαζί 22 μήνες και παραμένει αρραβωνιασμένο για 20 μήνες προτού γίνει η πρόταση γάμου.
Η μέση ηλικία για τις γυναίκες που παντρεύονται είναι τα 31 και τα 33 για τους άνδρες. Το 1971 οι αντίστοιχες ηλικίες ήταν τα 22,6 χρόνια για εκείνες και τα 24,6 για εκείνους.
Σύμφωνα με την έρευνα του bridebook τα παντρεμένα ζευγάρια είχαν κατά μέσο όρο 2 σοβαρές σχέσεις πριν περάσουν βέρες.
Το 85% συζήτησαν για το πώς βλέπουν το ενδεχόμενο ενός γάμου πριν την πρόταση, ενώ το 83% δήλωσε ότι πήρε την απόφαση χωρίς πίεση.
Το 95% συστήνει ανεπιφύλακτα τον γάμο στους ελεύθερους και το 85% θεωρούν πως ο γάμος δυναμώνει τη σχέση.
Τι να πω, άντε και στα δικά μας!

Δείτε επίσης

Διάφορα 5333172275005377048

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item