Ενθουσιασμός απο πρόταση γάμου, με την Μποφίλιου στο «κόλπο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τόσο η καλλιτέχνης όσο και το κοινό ξέσπασαν σε δυνατό χειροκρότημα και ιαχές ενθουσιασμού Πέμπτη βράδυ, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα,...

A+ A-


Τόσο η καλλιτέχνης όσο και το κοινό ξέσπασαν σε δυνατό χειροκρότημα και ιαχές ενθουσιασμού

Πέμπτη βράδυ, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, κατάμεστη από κόσμο η πλατεία και πάνω στη σκηνή η Νατάσσα Μποφίλιου σε μια μοναδική συναυλία στους Βώρους της Κρήτης, να έχει μαγέψει το κοινό.
Ο κόσμος από κάτω να χειροκροτεί, να χορεύει και να τραγουδά στους ρυθμούς της συναυλίας, όταν ξαφνικά μία κλήρωση για το τυχερό ζευγάρι της βραδιάς ήταν απλά η αφορμή και στη σκηνή ανέβηκε ένα νεαρό ζευγάρι από το Ηράκλειο για να παραλάβει το δώρο του. Μόνο που το δώρο έκρυβε και μια μεγάλη έκπληξη!
Τη στιγμή που ο νεαρός πήρε το μικρόφωνο στα χέρια του ανακοίνωσε στην αγαπημένη του, με μάρτυρες περίπου 2.000 ανθρώπους που παρακολουθούσαν τη συναυλία, ότι της κάνει πρόταση γάμου!
Εκείνη αμήχανη και εμφανώς συγκινημένη, χαμογέλασε, κοίταξε γύρω της τον κόσμο, που χειροκροτούσε και τελικά αποδέχθηκε, με τον αγαπημένο της να της φορά στο χέρι το δαχτυλίδι και να την παίρνει στην αγκαλιά του.
Τόσο η καλλιτέχνης όσο και το κοινό ξέσπασαν σε δυνατό χειροκρότημα και ιαχές ενθουσιασμού!
Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

Lifestyle 5767821098990486842

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item