Γιώργος Παπανδρέου: Δεν επιθυμούμε να είμαστε ένας «τρίτος πόλος»

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη διαθέτει το Σχέδιο Ελλάδα» Συνεννόηση δεν σημαίνει υποχώρηση και πάση θυσία κυβέρνηση. Δεν επιθυμούμε να ...

A+ A-

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη διαθέτει το Σχέδιο Ελλάδα»
Συνεννόηση δεν σημαίνει υποχώρηση και πάση θυσία κυβέρνηση. Δεν επιθυμούμε να είμαστε ένας «τρίτος πόλος», αλλά ο κυρίαρχος πόλος και στις δικές μας προτάσεις πρέπει να απαντήσουν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις, τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του στην 1η Συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Επισήμανε, επίσης, την αναγκαιότητα του να γίνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη ένα «εργαστήρι» παραγωγής πολιτικών με προοδευτικό πρόσημο, και ανέφερε ότι η έξοδος από την κρίση προϋποθέτει συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, την θεμελίωση ισχυρών θεσμών, την χρήση των σύγχρονων τεχνικών στην διακυβέρνηση της χώρας καθώς και η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας.
Ο κ. Παπανδρέου είπε, επίσης, ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη διαθέτει το «Σχέδιο Ελλάδα», αλλά και τις οργανωτικές βάσεις ώστε να καταστεί ο κυρίαρχος πόλος των προοδευτικών δυνάμεων στην χώρα.

Δείτε επίσης

Πολιτική 4576848419667993531

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item