5 τρόποι για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του τσιγάρου στο σπίτι – Γρήγορα και απλά

Η μυρωδιά από τον καπνό του τσιγάρου είναι τόσο επίμονη, που θέλει πραγματικό αγώνα για να την εξαφανίσετε. Εάν το σπίτι σας μυρίζει έντ...

A+ A-

Η μυρωδιά από τον καπνό του τσιγάρου είναι τόσο επίμονη, που θέλει πραγματικό αγώνα για να την εξαφανίσετε. Εάν το σπίτι σας μυρίζει έντονα ‘τσιγαρίλα ‘, δοκιμάστε αυτά τα 5 κόλπα. Είναι εύκολα και πολύ αποτελεσματικά!
1. Ατμόσφαιρα
air
Το πρώτο βήμα είναι πάντα να ανοίξετε τα παράθυρα. Αφήστε να μπει όσο το δυνατόν περισσότερος φρέσκος αέρας στο δωμάτιο. Κατόπιν βάλτε ένα μπολ με ξύδι καταμεσής του δωματίου. Το ξύδι απορροφά τις οσμές και το κάνει χωρίς να κοστίζει ακριβά ή να διαχέει τοξικά χημικά, όπως κάνουν τα αποσμητικά χώρου. Αφήστε το να εξατμιστεί και επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο.
2. Χαλί
Εάν το χαλί εξακολουθεί να κρατάει μυρωδιά, πασπαλίστε το με μαγειρική σόδα, αφήστε το για μισή ώρα, και στη συνέχεια περάστε το με την ηλεκτρική σκούπα.
3. Ρούχα
Όλοι οι καπνιστές γνωρίζουν αυτό το πρόβλημα καλά. Όσοι συναναστρέφονται με καπνιστές ή έχουν περάσει μια βραδιά σε ένα μπαρ, κουβαλάνε τη μυρωδιά του τσιγάρου πάνω στα ρούχα τους και στο σπίτι. Εάν δεν έχετε χρόνο να βάζετε συνέχεια πλυντήριο, κάντε το εξής: Ρίξτε στα ρούχα μαγειρική σόδα και κρεμάστε τα κοντά σε ένα παράθυρο για να παίρνουν καθαρό αέρα – μετά από μισή ώρα θα έχουν φρεσκαριστεί. Απλά τινάξτε τα καλά.
4. Αυτοκίνητο
Το ίδιο ισχύει και για το αυτοκίνητο: μαγειρική σόδα. Πασπαλίστε, αφήστε, σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα. Και φυσικά, να αδειάζετε τακτικά το τασάκι.
5. Χέρια
Όταν η μυρωδιά από το τσιγάρο δεν βγαίνει από τα χέρια με σαπούνι, χρησιμοποιήστε χυμό λεμονιού. Είναι έξοχο αντιβακτηριακό και θα τους δώσει μια πολύ έντονη φρεσκάδα.
Αυτοί οι απλοί τρόποι είναι αποτελεσματικοί, μη τοξικοί και οικονομικοί – τι καλύτερο από αυτό;

Δείτε επίσης

Χρήσιμα 3806538713312634519

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item