Οι καλύτερες φίλες! Η 23χρονη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι αχώριστη με τη μητέρα της [εικόνες]

Τον Απρίλιο ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην Παλαιά Βουλή, στην παρουσίαση του βιβλίου για τον Μιχάλη Με...

A+ A-

Τον Απρίλιο ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην Παλαιά Βουλή, στην παρουσίαση του βιβλίου για τον Μιχάλη Μενιδιάτη «Πετραδάκι πετραδάκι ως την κορυφή» μαζί με την 23χρονη κόρη της, Χριστίνα (σσ. από τον πρώτο της τραγουδίστριας με τον Τάκη Μπέτα. Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μητέρα άλλης μιας κόρης, της Ανδριάνας, από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο).
Η Χριστίνα Μπέτα και η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν κάνουν συχνές δημόσιες εμφανίσεις μαζί.
Οταν, όμως, αυτό συμβαίνει βλέπουμε την υπέροχη σχέση που τις δένει.
«Δυο κόρες έχω, δεν θα ήθελα για κανέναν λόγο να αισθανθούν μειονεκτικά απέναντι μου. Χρειάστηκε πολλή κουβέντα για να καταλάβουν και οι δύο ότι τα φώτα, οι προβολείς, τα φρουφρού και τα αρώματα είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Στο σπίτι είμαι η Αναστασία, η μητέρα τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η μεγάλη μου κόρη, μπαίνοντας στο πανεπιστήμιο με έκανε εξαιρετικά υπερήφανη και έσβησε με μια κίνηση όλες τις δικές μου νίκες» έχει δηλώσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο Bηmagazino η Νατάσα Θεοδωρίδου.
Φωτογραφίες: ΝDP Photo Agency 

Δείτε επίσης

Lifestyle 8182350944204755869

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item