ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΕΦΗ ΠΙΚΟΥΛΑ: Για Στάθη Ψάλτη: "Έχασα τον..."

Με δάκρυα στα μάτια και πόνο ψυχής μίλησε στα parapolitika.gr η Έφη Πίκουλα για την απώλεια του Στάθη Ψάλτη που έφυγε σήμερα το μεσημέ...

A+ A-

Με δάκρυα στα μάτια και πόνο ψυχής μίλησε στα parapolitika.gr η Έφη Πίκουλα για την απώλεια του Στάθη Ψάλτη που έφυγε σήμερα το μεσημέρι από τη ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός που ανήκε στη γενιά καλλιτεχνών των δεκαετιών 1970 -1980 δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε τον αδελφικό της φίλο. 

«Είμαι πολύ ταραγμένη και συγκλονισμένη για το θάνατο του αδελφικού μου φίλου μου. Λυπάμαι για τη νιότη μου. Για τα χρόνια που ήμασταν νέοι και δουλεύαμε μαζί. Ο Στάθης ήταν πάντα ένα μικρό παιδί, ευαίσθητο με ήθος, πολύ δίκαιος άνθρωπος και καλός συμβουλάτορας. Έχω πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις από αυτόν. Του εύχομαι καλό ταξίδι. Μέσα από τις ταινίες στις οποίες είχαμε συνεργαστεί μου είχε σταθεί σαν αδελφός μου. Είχε μέσα του πολύ σεβασμό για όλους και πολύ αγάπη. Εμένα με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα, τότε τη δεκαετία του ’80. Τον είχα σαν αδελφό μου, τον λάτρευα. Τα τελευταία χρόνια δεν συναντιόμασταν συχνά, αλλά όταν συναντιόμασταν κάναμε σαν παιδιά. Κάναμε καλή παρεούλα» δήλωε πριν λίγο γεμάτη συγκίνηση.

Πηγή: parapolitika.gr

Δείτε επίσης

Lifestyle 141776710666197643

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item