Αυτό είναι το ζώδιο που θα ζήσεις τον καρμικό έρωτά σου ανάλογα με το ζώδιό σου!!!

Κριός Τα δύο καρμικά ζευγάρια του Κριού είναι η  Παρθένος  και ο Σκορπιός. Η Παρθένος είναι αναλυτική, προσεκτική στις κινήσεις τη...

A+ A-

Τα δύο καρμικά ζευγάρια του Κριού είναι η Παρθένος και ο Σκορπιός.
Η Παρθένος είναι αναλυτική, προσεκτική στις κινήσεις της και ψυχρή. Ο Κριός την κάνει πιο αυθόρμητη και αυτή βάζει τη ζωή του σε μια τάξη. Με τον Σκορπιό έχει την καλύτερη ερωτική σχέση. Και οι δύο είναι παθιασμένοι και δυναμικοί αλλά και εγωιστές και επιθετικοί.
Ταύρος
Τα δύο καρμικά ζευγάρια του Ταύρου είναι ο Τοξότης και ο Ζυγός .
Ο Ταύρος είναι σταθερός και του αρέσει η ρουτίνα σε αντίθεση με τον Τοξότη. Στην σχέση του με τον Τοξότη θα βάλει την σταθερότητα του και θα κρατήσει την σχέση ενώ ο Τοξότης τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια . Με το Ζυγό έχουνε τον ίδιο κυβερνήτη, την Αφροδίτη πράγμα που σημαίνει ότι αγαπάνε τα ίδια πράγματα με την διαφορά ότι ο Ζυγός είναι περισσότερο λογικός και θεωρητικός ενώ ο Ταύρος εστιάζει στις αισθήσεις και είναι πιο πρακτικός.
Δίδυμοι
Τα δύο καρμικά ζευγάρια του Διδύμου είναι ο Αιγόκερως και ο Σκορπιός.
Ο Δίδυμος έχει μια πιο παιδική στάση απέναντι στη ζωή και τον έρωτα ενώ ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει τα πάντα με σοβαρότητα. Υπάρχει ένταση μέσα στη σχέση αλλά  μπορούν να μάθουν πολλά ο ένας στον άλλο. Ο Δίδυμος είναι ανέμελος, κοινωνικός, επικοινωνιακός και του αρέσει να φλερτάρει κάτι το οποίο εξοργίζει τον Σκορπιό, ο οποίος είναι αρκετά ζηλιάρης και κτητικός και δεν πρόκειται να ανεχτεί κάτι τέτοιο.
Καρκίνος
Τα δύο καρμικά ζευγάρια του Καρκίνου είναι ο Υδροχόος και ο Τοξότης.
Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός και άτομο της οικογένειας σε αντίθεση με τον Υδροχόο. Ο Καρκίνος μαθαίνει να είναι περισσότερο ανεξάρτητος και να μην βασίζεται στους άλλους και ο Υδροχόος να είναι πιο θερμός. Ο Τοξότης νιώθει εγκλωβισμένος στη σχέση διότι ο Καρκίνος είναι κτητικός και κυκλοθυμικός, κάτι το οποίο ο Τοξότης δεν μπορεί να ανεχτεί και φεύγει. Για να δουλέψει αυτή η σχέση πρέπει να κρατηθούν οι ισορροπίες.
Τα δύο καρμικά ζευγάρια του Λέοντα είναι ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς.
Ο Αιγόκερως συναισθηματικά δεν εκδηλώνεται, είναι ψυχρός και απόμακρος δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από ένα Λέοντα. Όμως, θα μάθει να εκδηλώνει τα συναισθήματα του και ο Λέων θα μάθει να θυσιάζει κάποιες φορές την καλοπέραση .  Με τον Ιχθύ έχουν έντονα συναισθήματα, είναι ερωτευμένα με τον έρωτα και αγαπάνε την τέχνη . Όμως, ο Λέων είναι εξωστρεφής και εκδηλωτικός σε αντίθεση με τον  Ιχθύ.
Παρθένος
Τα δύο καρμικά ζευγάρια του Παρθένου είναι ο Υδροχόος και ο Κριός.
Ο Παρθένος είναι αναλυτικός, συντηρητικός, του αρέσει να προγραμματίζει τα πάντα και να έχει τη ζωή του υπό έλεγχο, ενώ ο Υδροχόος είναι προοδευτικός στις ιδέες του. Και τα δύο ζώδια είναι εγκεφαλικά και όχι συναισθηματικά. Ο Κριός είναι αυθόρμητος και δεν φοβάται να ρισκάρεισε αντίθεση με την Παρθένο. Ο Κριός την κάνει πιο αυθόρμητη και αυτή βάζει τη ζωή του σε μια τάξη.
Ζυγός
Τα δύο καρμικά ζευγάρια του Ζυγού είναι ο Ιχθύς και ο Ταύρος.
Ο Ιχθύς είναι αρκετά συναισθηματικός, διαισθητικός και κυκλοθυμικός σε αντίθεση με τον Ζυγό που λειτουργεί με την λογική και είναι ισορροπημένος στις διαθέσεις του. Και τα δύο ζώδια μπορούν να μάθουν πολλά το ένα στο άλλο αρκεί να συμβιβαστούν. Ο Ταύρος με το Ζυγό έχουνε τον ίδιο κυβερνήτη, την Αφροδίτη πράγμα που σημαίνει ότι αγαπάνε τα ίδια πράγματα με την διαφορά ότι ο Ζυγός είναι πιο λογικός και θεωρητικός σε αντίθεση με τον Ταύρο που είναι πιο πρακτικός.
Σκορπιός
Τα δύο καρμικά ζευγάρια του Σκορπιού είναι ο Δίδυμος και ο Κριός.
Ο Σκορπιός είναι πιεστικός και θέλει ολοκληρωτική αφοσίωση από τον σύντροφο του, κάτι το οποίο τρομάζει τον αεράτο Δίδυμο.Ο Σκορπιός αντιδράει παθιασμένα και έντονα. Με τον Κριό έχει την καλύτερη ερωτική σχέση. Και οι δύο είναι παθιασμένοι και δυναμικοί αλλά και εγωιστές και επιθετικοί. Υπάρχει δυνατή έλξη και πάθος .
Τοξότης
Τα δύο καρμικά ζευγάρια του Τοξότη είναι ο Ταύρος και ο Καρκίνος.
Ο Ταύρος είναι σταθερός και του αρέσει η ρουτίνα σε αντίθεση με τον Τοξότη. Ο Τοξότης εμπιστεύεται τον Ταύρο και ο Ταύρος θαυμάζει την περιπετειώδη φύση του Τοξότη. Συνήθως, η ερωτική σχέση μεταξύ τους αρχίζει πρώτα με μια δυνατή φιλία . Με τον Καρκίνο ο Τοξότης νιώθει εγκλωβισμένος στη σχέση διότι ο Καρκίνος είναι κτητικός και κυκλοθυμικός, κάτι το οποίο ο Τοξότης δεν μπορεί να ανεχτεί και φεύγει. Κατά βάθος αρέσει στον Τοξότη η τρυφερότητα που του δίνει ο Καρκίνος.
Αιγόκερως
Τα δύο καρμικά ζευγάρια του Αιγόκερου είναι ο Δίδυμος και ο Λέοντας.
Δίδυμος έχει μια πιο παιδική στάση απέναντι στη ζωή και τον έρωτα ενώ ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει τα πάντα με σοβαρότητα. Υπάρχουν συχνά εντάσεις μέσα στη σχέση τους. Δίπλα στον Λέοντα, ο Αιγόκερως θα μάθει να εκδηλώνει τα συναισθήματα του εφόσον, ο Λέοντας είναι το αντίθετό του.
Υδροχόος
Τα δύο καρμικά ζευγάρια του Υδροχόου είναι η Παρθένος και ο Καρκίνος.
Ο Παρθένος είναι αναλυτικός, συντηρητικός, του αρέσει να προγραμματίζει τα πάντα και να έχει τη ζωή του υπό έλεγχο, ενώ ο Υδροχόος είναι προοδευτικός στις ιδέες του. Και τα δύο ζώδια όμως είναι εγκεφαλικά και όχι συναισθηματικά κάτι το οποίο τους δίνει την δυνατότητα να μιλάνε ατελείωτες ώρες και να υπάρχει διανοητική δραστηριότητα μέσα στη σχέση. Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός και άτομο της οικογένειας σε αντίθεση με τον Υδροχόο. Ο Καρκίνος μαθαίνει να είναι περισσότερο ανεξάρτητος και να μην βασίζεται στους άλλους
Ιχθύς
Τα δύο καρμικά ζευγάρια του Ιχθύ είναι ο Λέων και ο Ζυγός.
Ο Ιχθύς όσο και ο Λέοντας έχουν έντονα συναισθήματα, είναι ερωτευμένα με τον έρωτα και αγαπάνε την τέχνη. Τόσο ο Ιχθύς όσο και ο Ζυγός έχουν ανάγκη από αρμονία μέσα στη σχέση τους. Ο Ζυγό που λειτουργεί με την λογική είναι ισορροπημένος στις διαθέσεις του σε αντίθεση με τον Ιχθύ. Και τα δύο ζώδια μπορούν να μάθουν πολλά το ένα στο άλλο αρκεί να συμβιβαστούν.

Δείτε επίσης

Ζώδια 6751559567863720555

Follow Us

Hot in week

Comments

Connect Us

item